Planinarska staza 63


Podaci o stazi 63
duljina staze 11 km, vrijeme prolaza 3 h 20 min

Planinarska staza 63 vodi iz Marije Bistrice kroz naselja Laz Stubički i Sveti Matej do lokaliteta s imenom Tepčina Špica. Pred kraj je to vrlo uska, prava planinarska i interesantna staza koja ide hrptom uzvisine.



3 komentara:

Stjepan Brbot kaže...

Danas sam išao ovom stazom (zapravo sam sa staze 33 prešao na ovu stazu) prema Tepčinoj špici i susreo se sa dvjema divljim svinjama. Bile su na sigurnom odstojanju i pobjegle su čim su me spazile.

daev kaže...

Pozdrav,
Za Veliku Gopspu sam išel po stazi 63, za početak jedva sam našel Tepčinu špicu, i to popreko uzbrdo, ali nije to što me zbunilo. Do Svetog Mateja sve je ok, ali u selu jednostavno nestane oznaka, pak sam pital ljude i rekli mi da idem cestom prema Lazu, malo iza sela se skreće preko polja, ali to je hodočasnički, žuti put. Tam u Lazu, sam pratil stazu 65, iza sela blizu jedne nove nadstrešnice put skreće i nastavlja se kao 63, to je recimo žuto označen dio 65 kao kod tebe, ali i s te strane nema staze 63 na lijevo. ujedno kad sam skinul tvoj kml za stazu 63, ide samo do Sv. Mateja.

Dubravko

Stjepan Brbot kaže...

Tepčina špica: http://www.medvednica.info/2010/10/tepcina-spica.html.

Nisam posve shvatio, nešto ne štima s KML-ovima ili...?

Objavi komentar