Napomena

Poštovani posjetitlji Medvednica.info web-sajta,


često mi stižu mailovi tipa "možemo li kod Vas organizirati ovo ili ono...", "kako Vam radi ovo ili ono...", "može li se kod Vas ovo i ovo..." i sl. Imajte na umu da ovo nije nikakav službeni već privatni web-sajt planinara amatera, napravljen kako bi se ljudima koji žele planinariti, ili koji o tome tek razmišljaju, dalo više informacija o Medvednici, njenim stazama, lokalitetima i dr.

Ja nisam u nikakvom poslovnom odnosu ni s Parkom prirode Medvednica, ni s Turističkom zajednicom grada Zagreba niti s bilo kojim turističkim ili poslovnim objektom na Medvednici tako da ne mogu dati previše informacija o tome kako oni rade ili još manje organizirati nešto u nekom od objekata na Medvednici. Za takve stvari ćete se ipak morati obratiti osoblju tih objekata direktno.

Također, vezano za komentiranje oko rezanja drveća i devastaciju putova, treba imati na umu da veliki dio Medvednice čine privatne šume kojima gospodare pojedinci, njihovi vlasnici, a ne Šumarija. Na desnoj strani imate link na kartu Hrvatskih šuma gdje je prikazano (potrebno uvećanje 14) koje područje je privatna, a koje javna površina.

Nema komentara:

Objavi komentar