Napomena

Poštovani posjetitelji web-sajta Medvednica.info,

često mi stižu e-mailovi tipa "možemo li kod Vas nešto organizirati ...", "kad Vam radi ovo ili ono...", "kako radite tad i tad..." i sl. Na žalost ja nemam odgovore na takva pitanja. Imajte na umu da ovo nije službeni već privatni web-sajt planinara amatera, napravljen kako bi se ljudima koji žele planinariti, ili koji o tome tek razmišljaju, dalo više informacija o Medvednici, njenim stazama, lokalitetima i dr. Ja nisam u nikakvom poslovnom odnosu ni s Parkom prirode Medvednica, ni s Turističkom zajednicom grada Zagreba niti s bilo kojim drugim poslovnim objektom na Medvednici tako da ne mogu dati previše informacija o tome kako oni rade ili još manje organizirati nešto u nekom od objekata na Medvednici. Za takve stvari morat ćete se ipak obratiti osoblju tih objekata direktno.

Također, vezano za česte komentare oko rezanja drveća i devastaciju putova, treba imati na umu da veliki dio Medvednice čine privatne šume kojima gospodare njihovi vlasnici, a ne Šumarija. Na desnoj strani imate link na kartu Hrvatskih šuma gdje je prikazano (potrebno uvećanje 14) koje područje je privatna, a koje javna površina.

Još nešto, često mi dolaze zahtjevi za KML datotekama planinarskih staza. Do KML datoteke je lako doći tako da kliknete na [ ] na karti za njeno uvećanje, zatim odaberete iz izbornika (tri okomite točkice) opciju "Preuzmi KML".

Voilà, ugodno planinarenje i druženje na Medvednici.

2 komentara:

Unknown kaže...

You should be a part of a contest for one of the best websites on the net. I most certainly will recommend this web site! itunes account login

Unknown kaže...

Jeste li pokušali bezuspješno dobiti kredite od banaka? Hitno vam treba novac da se izvučete iz dugova? Trebate novac za širenje ili osnivanje vlastitog posla? Odobravamo zajmove s tvrdim novcem i svaku drugu vrstu zajma, s kamatnom stopom od 3% do 5%. Dajemo zajmove NationWide, u rasponu od 3.000,00 DO 100 milijuna USD / POUNDS / EURO. Financiramo 100% i uz LTV od 75% -85% na stjecanje imovine, odgovorite na ovaj WhatsApp: +447451280545 ili e-mail: sllcapitaluk@gmail.com

Objavi komentar