Radarska postaja

Radarska postaja na Sljemenu je objekt koji služi za nadzor zračnog prostora (vojni i civilni). Objekt je ograđen i zaštićen bodljikavom žicom i čuvan od strane vojske. Do samog objekta je izgrađena asfaltirana cesta i u njega se ulazi kroz portu na kojoj dežura vojna osoba. Na objektu je prepoznatljiva kupola (radome) u kojoj se nalazi rotirajuća radadarska antena.Osobne fotografije


Radarska postaja na Sljemenu:
Radarska postaja na Sljemenu

Antenski stup u krugu radarske postaje:
Antenski stup u krugu radarske postaje

Radarska postaja na Sljemenu:
Radarska postaja na Sljemenu

Radarska postaja sa stražnje staze:
Radarska postaja sa stražnje staze


Broj komentara: 7:

Anonimno kaže...

pozdrav ljudi. Samo se toplo nadam da nije to HAARP slučajno. Pa kad je itko obavjestio u tom projektu??

Anonimno kaže...

... više da je nego nije.. Po Americi je postavljeno puno takvih sličnih koji su kvalificirani kao HAARP ... sigurno i zujanje u ušima (kod osjetljivijih) ili dubokotonsko brujanje dolazi sa sljemena... gdje je tome kraj?

Anonimno kaže...

To je upravo to: mreža doppler radara širom svijeta, takozvani WSR poput onog na Bilogori- wsr88. Maksimalni izboj u djeliću sekunde mu je 750000W. Skupa sa ostalim dopplerima po RH i NATO zemljama čini moćnu mrežu koja koristeći izboje i stvarajući frkvencijske zidove pokreće strujanje zračnih masa punih vlage. Puno profinjeniji postupak od glomaznog haarpa.

Anonimno kaže...

http://link.springer.com/chapter/10.1007%2F978-94-011-2404-1_27#page-1

Unknown kaže...

prestrašno ... nas truju, umiremo znači, i totalno nas briga za to, ništa ne možemo poduzeti jer nas dezinformiraju iz dana u dan, nemoćni smo ... :((((

Unknown kaže...

Najte gluposti pisati. To je jedan od pet an/fps 117 radara za nadzor zracnog prostora rh. Ostali su na Učkoj, Papuku, Borincima i Peljescu.

Croatia chemtrails - Remetite prirodne cikluse u atmosferi ! kaže...

Pametan će shvatiti, da je ovo vojna instalacija koja grije atmosferu. S mrežom ovih antena upravlja se vremenom.Mogu se stvoriti poplave ili suše. Po potrebi. Onda Monsanto nastupa i prodaje GMO sjeme otporno na sušu..ili vlagu.
Zato nas i zaprašuju.
Atmosfera se može ionizirati jedino ako je nafilovana teškim metalima, nanočesticama Aluminij oksida i Barija. Atmosfera tako postaje vodič kroz koju se može špijunirati, navoditi, ometati, upravljati, pratiti...baš ono što vojsci treba. Pitate kojoj vojsci...pa okupatorskoj NATO vojsci. Ukrali su nam nebo..truju nas teškim metalima od kad smo ušli u NATO.
Svi ti metali padaju na našu hranu..na našu vodu. Zna se da je Geoinžinjering odnosno Solar Radiation Menagment priznala američka vojska i time nas kao žele zaštiti od globalnog zatopljenja.
Koja farsa..a oni su ti koji stvaraju ekstreme i remete prirodne cikluse u atmosferi.
Zločin protiv čovječanstva!
Udruženi zločinački poduhvat vojne i farmaceutske mafije.

Objavi komentar