Radarska postaja

Radarska postaja na Sljemenu je objekt koji služi za nadzor zračnog prostora (vojni i civilni). Objekt je ograđen i zaštićen bodljikavom žicom i čuvan od strane vojske. Do samog objekta je izgrađena asfaltirana cesta i u njega se ulazi kroz portu na kojoj dežura vojna osoba. Na objektu je prepoznatljiva kupola (radome) u kojoj se nalazi rotirajuća radadarska antena.



Osobne fotografije


Radarska postaja na Sljemenu:
Radarska postaja na Sljemenu

Antenski stup u krugu radarske postaje:
Antenski stup u krugu radarske postaje

Radarska postaja na Sljemenu:
Radarska postaja na Sljemenu

Radarska postaja sa stražnje staze:
Radarska postaja sa stražnje staze


Broj komentara: 6:

Anonimno kaže...

pozdrav ljudi. Samo se toplo nadam da nije to HAARP slučajno. Pa kad je itko obavjestio u tom projektu??

Anonimno kaže...

... više da je nego nije.. Po Americi je postavljeno puno takvih sličnih koji su kvalificirani kao HAARP ... sigurno i zujanje u ušima (kod osjetljivijih) ili dubokotonsko brujanje dolazi sa sljemena... gdje je tome kraj?

Anonimno kaže...

To je upravo to: mreža doppler radara širom svijeta, takozvani WSR poput onog na Bilogori- wsr88. Maksimalni izboj u djeliću sekunde mu je 750000W. Skupa sa ostalim dopplerima po RH i NATO zemljama čini moćnu mrežu koja koristeći izboje i stvarajući frkvencijske zidove pokreće strujanje zračnih masa punih vlage. Puno profinjeniji postupak od glomaznog haarpa.

Anonimno kaže...

http://link.springer.com/chapter/10.1007%2F978-94-011-2404-1_27#page-1

Unknown kaže...

prestrašno ... nas truju, umiremo znači, i totalno nas briga za to, ništa ne možemo poduzeti jer nas dezinformiraju iz dana u dan, nemoćni smo ... :((((

Unknown kaže...

Najte gluposti pisati. To je jedan od pet an/fps 117 radara za nadzor zracnog prostora rh. Ostali su na Učkoj, Papuku, Borincima i Peljescu.

Objavi komentar